AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.
Çorum’da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu, Turgut Özal İş Merkezi’nde üniversite öğrencilerinin konuğu oldu.
Türkiye’nin geleceği bugünden daha güzel olacağına inandığını ifade eden Ceritoğlu, “İnanıyorumki gençlerimizin vizyonu, üretkenliği ile milli ve manevi değerlere sahip çıkması bizi bu yolda başarıya taşıyacaktır. Gençlerimizin ay yıldızlı bayrağı göklerde daha güçlü dalgalanması için en iyisini yapmak için gayret göstereceğine gönülden inanıyorum” dedi.
Gençlerle birlikte olduğunda hep söylediği bir nasihatının olduğunu dile getiren Ceritoğlu, “Gençler öz değerleriniz olsun. öz saygınız olsun. Öz güveniniz olsun. Özgüveniniz, özsaygınız ve öz değerleriniz varsa hiç tereddüdünüz olmasın ki başarılı birer birey olursunuz” diye konuştu.
Ülke zenginliklerinin en önemli kriterini eğitimli insan gücünün oluşturduğunu dile getiren Ceritoğlu, bu nedenle üniversite eğitiminin önemli hale geldiğini dile getirdi. Türkiye’nin genç nüfusu ile Avrupa’nın en önemli ülkesi olduğunu dile getiren Ceritoğlu, Türkiye’nin ve aziz milletin, eğitilmiş gençlerin hizmetleri ile daha da ileriye gideceğini sözlerine ekledi.