Ankara Şampiyonası’nda Sincan’ı temsil eden genç boksörler, ‘Yılın En Teknik Kupası’nı kazandı. Sporcular Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna’yı ziyaret etti.
Sincan Belediyesi, spora ve sporcuya olan desteğini sürdürüyor. Belediye, güreşten futbola, tekvandodan boksa kadar pek çok alanda sporcunun yanında olmaya çalışıyor. Sporcular da her fırsatta Sincan Belediyesi’ne gelerek galibiyetlerini ve mutluluklarını Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ile paylaşıyor. Geçtiğimiz günlerde Pekdoğan Spor Kulübü antrenörleri ve sporcuları ile bir araya gelen Başkan Tuna, sporcuları tebrik etti. Ankara Şampiyonası’ndan Yılın En Teknik Takımı Kupası ile dönen sporcular, Başkan Tuna’ya destekleri için teşekkür etti. Kırıkkaleliler Derneği adına yarışarak Ankara Şampiyonası’nda Sincan’a gurur yaşatan sporcular, daha çok çalışarak Türkiye Şampiyonası’nda da başarılı olacaklarının altını çizdi.
Başarılarından ötürü sporcuları kutlayan Tuna, “Sporu ve sporcuyu belediye olarak desteklemek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sporcularımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarıları ile bizleri yurt içi ve yurt dışında gururlandırmaya devam edeceklerinden kuşkum yok” dedi.