Bizim Neslin Uşakları Derneği, Guantemela’da 10-20 Nisan tarihleri arasında yapılacak Dünya Liseler Arası Futbol Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek destekte bulundu.
Türkiye Liseler Arası Futbol Şampiyonası’nda, finalde Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi’ni 3-0 mağlup ederek, Türkiye’yi Guantemela’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazanan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi’ni, Bizim Neslin Uşakları Derneği ziyaret ederek malzeme yardımında bulundu.
Bizim Nesil Uşakları Derneği Başkanı Sefa Bayer Yavuz, amaçlarının Trabzon’un marka değerine katkıda bulunmak olduğunu belirterek, "Buna yönelik olarak da böyle genç yetenekleri desteklemek misyonlarımızdan biri. Erdoğdu Lisesi de bunun çok güzel bir örneği. Trabzon’dan çıkmış Türkiye Şampiyonu olmuş, inşallah Dünya Şampiyonu da olacaklar. Bu gençlere destek olmak bizim için çok önemli" dedi.
Erdoğdu Lisesi Müdürü Ali Turan ise, hedeflerinin Dünya Kupası’nı Trabzon’a getirmek olduğunu ifade ederek, "Bunun yanında asıl önemli hedefimiz bu çocukların hayatlarını değiştirmemiz. Bu bakımdan çok kazanımlar oldu. 18 tane genç öğrencimiz milli sporcu oldu. Tabi ki Dünya Kupası’nı Türkiye’ye ve Trabzonumuza getirerek hediye edeceğiz. Okulumuzun da ismi bu şekilde duyulacak. Bizim Neslin Uşakları Yönetim Kurulu’na çok teşekkür ediyorum. Bizim haberimiz yokken bize önemli bir katkıda bulundular. Onların gücünü arkamızda hissederek Guantemela’ya gidiyoruz" diye konuştu.