Muğla’nın Bodrum ilçesinde kapılarını bu gece açacak olan Sultans clup “Bonzai’ye hayır yaşasın müzik” kampanyası başlattı.
Bodrum’da yaz sezonunun başlaması ile birlikte bir çok eğlence mekanı sezona merhaba dedi. 27 yıldır Bodrum’da clup ve Bar işleten Adem Atalar ise mekanının kapılarını ‘Bonzai’ye Hayır Yaşasın Müzik’ sloganı ile açtı. Gümbet barlar sokağının girişinde bulunan Sultans Clup çalışanları dansçıları ve işletmecileri bir araya gelerek uyuşturucu karşı olduklarını belirtti. Yaklaşık 50 kişilik çalışanı ile beraber kulüp içerisinde pankart açan işletmeciler ve personeller uyuşturucuya karşı olduklarını ifade etti. Danslarla ve gösterilerle tepkilerini dile getiren çalışanlar yaptıkları şovlarla da ilgi çekti.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan kulüp işletmecisi Adem Atalar, Cluplerine uyuşturucunun giremeyeceğini belirterek “Biz Sultans Clup olarak bonzai ve tüm uyuşturucu maddelerine karşıyız. Bizim mekanımızda kimse uyuşturucu kullanamaz. İzin vermeyiz. Aileler rahatlıkla Sultans Clup’e çocuklarını gönderebilir. Biz nezih ve düzgün bir işletmeyiz. 27 yıldır zaten Bodrum’da turizm ile uğraşıyoruz”dedi.