Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun’daki şehit çocukları ile bayramlaştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın organizasyonuyla gerçekleştirilen “Yalnız Değilsiniz, Türkiye’nin En Büyük Ailesi” projesi kapsamında Samsun Valisi İbrahim Şahin ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Samsun’da 41 şehit çocuğu ziyaret ederek, tablet ve dizüstü bilgisayar hediye etti.
Proje kapsamında, Samsun Valisi İbrahim Şahin’in katılımlarıyla Tunceli’de şehit düşen Başsavcı Murat Uzun’un eşi ve çocukları da ziyaret edildi. Şehidin eşi Cihan Uzun ile çocukları Emir Kağan ve Hakan Taner ile bayramlaşan Vali İbrahim Şahin, şehidin çocuklarına tablet hediye etti. Devletin her zaman şehit yakınlarının yanı başında olduğunu ve onları yalnız bırakmayacaklarını belirten Vali İbrahim Şahin, kendilerinin her türlü yardıma hazır olduklarını ve en büyük gayelerinin şehitlerin emanetini özenle taşımak olduğunu belirtti.
Ziyarette Vali Şahin’e AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Daire Başkanı Gamze Ayrım, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı ve Halk Bankası Karadeniz Bölge yetkilileri eşlik etti.