Galatasaray Liv Hospital Baş Antrenörü Ergin Ataman, Göktürk Ural’a tokat attığı iddiası ile ilgili hafta içi bir basın toplantısı düzenleyerek olayı aydınlatacağını söyledi.
Galatasaray Liv Hospital’ın, Torku Konyaspor’u 81-80 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında iki takımın antrenörü mücadeleyi değerlendirdi.
Sarı-kırmızılı takımın baş antrenörü Ergin Ataman, yabancı oyuncuların serbest bırakılmasıyla bütün takımların güçlendiğini ifade ederek, “Sakatlıklar, daralan rotasyon ve Euroleague maratonu içerisinde ciddi anlamda efor sarfediyoruz. Bizim gibi bu seviyede oynayan rakiplerimiz 11 ya da 12 oyuncuyla oynarken, biz bu akşam maçı yine 8 kişiyle oynayabildik. O açıdan oyuncularımın mücadelesinden dolayı kutluyorum” açıklamasında bulundu.
Genç oyuncu Göktürk Ural’a tokat atıp atmadığının sorulması üzerine deneyimli koç, “Son yaşanan olayla ilgili yarın veya Salı günü geniş çaplı bir basın açıklaması yapmayı düşünüyorum. Bu akşam bu durumla ilgili son kararı alıp ona göre günü belirleyeceğiz. Desteğini esirgemeyen başkanımız Duygun Yarsuvat ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Aynı şekilde TBF Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takımlar’dan Sorumlu Harun Erdenay’a verdiği destek için teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de son 4-5 gündür sosyal medyadan binlerce destek ve sevgi mesajı alıyorum sporseverlerden. Özellikle de Galatasaraylı taraftarlardan. Hepsine şükranlarımı söylüyorum. Hiç merak etmesinler Galatasaray her zaman Türkiye’de zirveye oynayan bir takım olacak ve bende bu takımın başında olacağım” diyerek sözlerini sonlandırdı.
TORKU KONYASPOR CEPHESİ
Torku Konyaspor Baş Antrenörü Aziz Bekir, 1 sayıyla mağlup oldukları Galatasaray Liv Hospital maçının ardından, “İstediğimiz şekilde maça başladık ama Galatasaray’ın presine karşılık iyi cevap veremedik. O prese karşılık hazırlıklarımız vardı, onları da uyguladık ama maalesef çok top kaybı yaptık. Bu şekilde olunca Galatasaray üzerimize gelmeye başladı. Onları tebrik ediyorum” dedi.