Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 2. grup takımlarından Karsspor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Arhavispor spor hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
15 Şubat 2015 Pazar günü Kars Atatürk Stadında oynanacak Karsspor Arhavispor karşılaşması hazırlıklarını Teknik Direktör Sunay Güneş, nezaretinde sürdürerek yeşil Beyazlı ekip 3 puana kitlendi.
Karsspor’un hak ettiği yerde olmadığını ifade eden Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, “Çok iyi bir takım kurmuştuk. Kendi sahamızda hesapta olmayan puanlar kaybettik. Kazanmamız gereken maçları kaybettik. Buna rağmen ligden kopmadık. Mücadelemiz devam ediyor. Daha oynayacağımız maçlar var. Rakiplerimizin da aynı, 3 puanlı ligde yarın ne olacağını kimse bugünden bilemez. Kendi maçlarımızı kazanıp, rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.
Kars Atatürk Stadında yapılan antrenmanlarda Yeşil Beyazlı sporcuların hırslı olmaları dikkat çekti. Yapılan çift kale maçta bir birlerine sert giren futbolcular ise teknik heyet tarafından uyarıldı.
Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, hafta sonu oynanacak Arhavispor karşılaşmasına bütün Karslıları davet etti.