Bu yıl 23 Şubat-1 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Defterdar Vekili M. Şerif Aygur ve beraberindeki heyet, Kilis Valisi Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Defterdar Vekili M.Şerif Aygur, Vergi Haftası münasebetiyle yapılacak çalışma ve faaliyetler ile ilgili olarak Vali Süleyman Tapsız ’a bilgi verdi.
Vali Süleyman Tapsız verginin önemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, ‘’Vergi, Devletimizin en büyük gelir kaynaklarından birisi olup, kalkınmanın temelini oluşturmaktadır. Vergi ödemek bir vatandaşlık görevidir. Ödemiş olduğumuz vergiler sonuçta hizmet olarak bize geri dönmektedir. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak istiyorsak vergilerimizi tam ve zamanında ödeme gayreti içerisinde olmalıyız. Bu görevimizi tam olarak yerine getirdiğimizde vatandaşlarımızın daha mutlu olacağı bir gerçektir’’ dedi.
Vergi Haftası dolayısıyla yapılan ziyarete, Defterdar Vekili M.Şerif Aygur, Vergi Dairesi Müdürü Cemal Şengül, Gelir Müdür Vekili Mehmet Dönmez, Personel Müdür Vekili Adem Arslan, Milli Emlak Müdürü Adil Zülkadir ve Defterdarlık personeli katıldı.