AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Zübeyde Aras, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Antalya Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi Müdürlüğünü ziyaret ederek, çocuklar için bahçe peyzaj düzenlemesi çalışmalarını üstlendiğini belirtti.
Geçmiş yıllarda koruyucu annelik yaptığını söyleyen AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Zübeyde Aras, “Ben bu kuruma yabancı değilim. Çocuklarımızın vakitlerini daha güzel geçirmelerini ve üretmeye şimdiden önem vermelerini istiyorum. Bu nedenle bir peyzaj çalışması yapmak istedim. Bu sayede kendileri sebze ekecekler, minik hayvanlar besleyebilecekler. Hem üretecekler hem de güzel vakit geçirecekler” dedi.
Eğitimli bir toplum için çocuk ve kadın eğitiminin önemli olduğunu vurgulayan Aras, “Bizler bu minik yavrularımızı yetiştirirken psikolojilerini en iyi şekilde geleceğe hazırlamalıyız. Kurum çatısı altında yaşayan çocuklarımıza toplum olarak sahip çıkmalıyız. Sosyal devlet anlayışını benimseyen ve ‘Önce insan’ diyen AK Parti’nin milletvekili aday adayı olarak çocuklarımızla birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum” ifadelerini kullandı.