Antalyaspor’da Yusuf Şimşek dönemi başladı. PTT 1. Lig 21. haftasında deplasmanda takımın Gaziantep Büyükşehir Belediyespar’a 1-0 yenilmesinin ardından gönderilen Hami Mandıralı’nın yerine Karşıyaka Teknik Direktörlüğü görevinden önceki gün ayrılan Yusuf Şimşek getirildi.Henüz resmi sözleşme imzalamayan Yusuf Şimşek, bugün takımla ilk antrenmanına çıktı.
PARA VE SÜRE KONUŞMADIM
Kırmızı Beyazlılar Cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Manisaspor hazırlıklarına Yusuf Şimşek yönetiminde başladı. Hasan Subaşı tesislerindeki antrenman sahasına girişte basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Yusuf Şimşek, futbolculuk hayatında gelemediği Antalyaspor’a Teknik Direktör olarak gelmenin nasip olduğunu belirterek " Antalyalıyım, futbolculuk hayatımda Antalyaspor’da oynayamadım, Antalyaspor’a Teknik Direktör olarak gelmek nasip oldu, şampiyonluk için geldim, ikinciliği hiçbir zaman sevmem, birinciliği severim." dedi.
Basın mensuplarının sözleşme süresi hakkındaki sorularına da cevap veren Şimşek " Bunu yönetimin takdirine bıraktım. Ne para ne sözleşme süresi konuşmadım. Sadece gelen teklifi değerlendirip takımın başına geçtim" diye konuştu.
Antrenman öncesi futbolcularla kısa bir konuşma yapan Yusuf Şimşek, antrenman sırasında da tüm futbolcularla tek tek tokalaşıp sarıldı. Futbolcuların neşeli olduğu gözlendiği idmanda toplu çalışmaya Yusuf Şimşek’te katıldı.
İLK İDMANI GENCER’DE İZLEDİ
Antalyaspor kulüp başkanı Gültekin Gencer’de sahaya gelip antrenmanı izledi. Öte yandan Yusuf Şimşek’in Antalyaspor ile sezon sonuna kadar resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Geçtiğimiz hafta kadro dışı bırakılan Arif ile devre arasında kendisinden takım bulması istenen Çağrı’da antrenmanda yer aldı.