Büyükşehir Belediyesi’ nin hafif raylı sitemi Tekkeköy ilçesine kadar uzatacağı proje kapsamında Samsunspor Nuri Asan Tesisleri’nin olduğu bölgede iş makineleri çalışmaya başladı. Samsunspor’un Play-Off mücadelesi verdiği ligin son haftalarında yapılan bu yıkım çalışmaları tesislerde antrenman yapan futbolcular ve kulüp çalışanlarını da olumsuz etkiliyor.

BÜYÜKŞEHİR YİNE SÖZÜNÜ TUTMADI

Antrenman sahasına yaklaşık 3 metre içeriye giren yol çalışmalarının daha önce Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından sezon sonuna kadar ertelendiği belirtilmişti. Ancak son bir hafta içinde atağa geçen Samsun Büyükşehir Belediyesi antrenman sahası içine girerek takım çalışma yaptığı sırada iş makineleri de yıkıma ve yol çalışmasına devam ediyor.

İş makinelerinin gürültüsünden rahatsız olan oyuncuların yol çalışmalarından ve makinelerin çıkardığı tozdan rahatsız olduğu görülüyor.

Samsunspor Nuri Asan Tesisleri’nin ana yol tarafındaki çalışmanın 19 Mayıs öncesine yetiştirilmesi için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Zıya Yılmaz’ın talimatı ile hız verildiği bilgisine ulaşıldı.

İŞTE O RAHATSIZ EDİCİ GÖRÜNTÜ:

SAMSUNSPORLUYUZ.COM