AK Parti 24. Dönem Niğde Milletvekili ve 25. Dönem Niğde Milletvekili Adayı Alpaslan Kavaklıoğlu, muhtarlarla Grand Hotel’de düzenlediği programda bir araya geldi.
Yaklaşık 500 kişinin katılımıyla gerçekleşen yemekli istişare toplantısında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yarın gerçekleşecek ziyaretlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. AK Parti Niğde Milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, ve Yaşar Ataç toplantıya katılan tüm muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.
Niğde’nin öncelikli problemleri, ileriye dönük beklentileri, daha fazla kalkınabilmesi için bu buluşmanın çok önemli olduğunu ifade eden AK Parti Niğde Milletvekili adayları; ‘muhtarların fikirlerini, projelerini ve önerilerini dinlediler.
Ak Parti Niğde Milletvekili adayları, muhtarlarla bundan sonra da sürekli bir araya geleceklerini, Niğde’nin büyümesi için el ele vererek daha büyük başarılar elde edeceklerinin altını çizdiler.
Ak Parti Niğde Milletvekili Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı ve 25. Dönem Niğde Milletvekili adayı Alpaslan Kavaklıoğlu; “Köylerin bütün işi muhtara kalıyor ve altından muhtar kalkmaya çalışıyor. Bizim iktidarlık dönemizde de muhtarların önemi, hizmeti ve değeri giderek artmış. Siz muhtarlarımız hizmetin sinir ucusunuz ve diğer tarafta devletin sinir ucusunuz. Siz muhtarlarımız sadece vatandaşa değil bir anlamda da devlete hizmet ediyorsunuz. Siz hem halkın ve devletin eli ayağı kolu kanadısınız. Muhtarlar bizlerin hizmet kardeşi. Bir hizmet yapılırken veya yapılacakken bizler için muhtarlarımızın fikri çok önemlidir. Muhtarlarımızın fikirlerini alıp ona göre çalışmalar yapıyoruz. Bizler köylerimizde beldelerimizde ve mahallelerimizde hiçbir sıkıntı olmaması için çalışıyoruz. Biz iktidar olarak siz muhtarlarımızı desteklemeye her alanda ve her zaman devam edeceğiz. Bizler hizmette siyasi parti ayırt etmeden hangi köyümüz hangi beldemiz olursa olsun hizmet etmeye çalışıyoruz. Niğde’mizi uçuracak çok güzel projeler var. Sayın başbakanımız bu projelerin hepsini biliyor. Yarın başbakanımız bunların müjdesini verecektir. Bu yapılacak seçimde anayasayı değiştirmek ve Türkiye’yi ileriye götürmek için Türkiye’nin geleceğini açmamız lazım. Bu seçimden sonra yeni bir atılımlı 2023 hedefleri ve 2071 vizyonlarını ele alacağız. Biz diyoruz ki 2023’de Türkiye’yi dünyanın en güçlü ilk 10 ülke arasına sokacağız. Hedefimiz bu, bunu yapmak içinde çok çalışmamız ve çok güçlü olmamız lazım. Hepiniz biliyorsunuz etrafımızı ateş çemberi her tarafta ateş var, bu coğrafyada dimdik ayakta durmak için millet olarak hükümetimizin arkasında sağlam durmamız lazım. Biz kendi uçağımız üretmezsek ayakta duramayız. Sizlerden Niğde’ye hizmet etmek istiyorsak üç arkadaşınızı 7 Haziranda meclise gönderin diyor, hepinize saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
Konuşma sonrası Muhtarlar Niğde ile ilgili fikirlerini paylaştılar.