Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde deprem oldu.
Depremi duyan vatandaşlar dışarıya fırladı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezinin açıklamasına göre saat 22.14’de yerin 15.6 kilometre derinliğinde 4.0 büyüklüğünde meydana gelen depremin merkez üssünün olduğu Azdavay ilçesine bağlı Kozluören köyü olduğu öğrenildi. Köy muhtarı Abdullah Solamaz depremde can ve mal kaybı olmadığını belirtti.
Deprem Azdavay ilçe merkezindeki bazı vatandaşlarca da duyuldu. Depremi hisseden vatandaşlar kısa süre panik yaşayarak sokağa fırladı. Bir süre sokakta bekleyen vatandaşlar, tehlikenin geçmesi sonrası tekrar evlerine döndü.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezinin açıklamasına göre Kozluören köyündeki depremin ardından 5 dakika sonra Azdavay’ın Tasköy’ünde 2.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Bu depremin hemen ardından 1 dakika sonrada merkez üssü Ağlı ilçesine bağlı Oluközü köyü olan bir deprem daha meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, 2.7 olarak ölçüldü.