AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "7 Haziran seçimi, herhangi bir seçim olmaktan çıkmıştır, Türkiye’nin kaderinin belirleneceği, istikbalinin oylanacağı bir seçim haline gelmiştir" dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba, Terme, Salıpazarı ve Tekkeköy ilçelerinde teşkilatlarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ankara’da gerçekleşen Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısının ardından çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, programlarına ilk olarak Çarşamba ilçesinden başladı.
Sabah kahvaltısında Çarşamba İlçe Teşkilatları ile bir araya gelen Milletvekili Adayı Köktaş, "7 Haziran da bir kez daha tarih yazmak adına teşkilatlarımızın her bir kademesi ile kutlu bir yola çıktık. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışıyla yola çıkan bu davanın birer neferleri olarak 24. saat yetmiyorsa 25. saati arayarak ‘Daha Güçlü Türkiye, Daha Güçlü Samsun’ için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.
Çarşamba ilçesinin ardından Terme’ye geçen Milletvekili Adayı Köktaş burada ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Köktaş, 7 Haziran seçiminin, herhangi bir seçim olmaktan çıktığını, Türkiye’nin kaderinin belirleneceği, istikbalinin oylanacağı bir seçim haline geldiğini bunun içindir ki saha da özellikle gençlere AK Parti’den öncesini ve sonrasını çok iyi anlatılması gerektiğini söyledi.
Cuma namazını da Terme ilçesinde kılan Köktaş, daha sonra Terme Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Şenol Kul ile görüş alışverişinde bulundu. Belediye ziyaretinin ardından meydan da bulunan vatandaşla çay sohbeti yapan milletvekili adayı Köktaş, buradan Salıpazarı ilçesine geçti.
Son olarak Tekkeköy ilçesinde teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Ankara’da gerçekleştirdiğimiz seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantımızın ardından 19 Nisan pazar günü Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonunda saat 13.30’da aday tanıtım toplantımızı gerçekleştireceğiz. ‘Birlikte daha güçlü Samsun’ sloganıyla yapacağımız bu şölenimize tüm Samsunlu hemşehrilerimizi davet ediyorum” şeklinde konuştu.