Kayserispor, PTT 1. Lig’in 21. haftasında oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, takımda bulunan cezalı ve sakat oyuncuların taraftarda endişe oluşturmaması gerektiğini, Kayserispor’un oynatacağı 26 tane daha futbolcusu olduğunu söyledi.
PTT 1. Lig’in 20. haftasında Manisaspor’u kendi evinde 2-1 mağlup eden Kayserispor, bir sonraki hafta karşılaşması olan Samsunspor maçının hazırlıklarını soğuk hava şartlarına rağmen ara vermeden sürdürüyor. Eksi 3 derece hava sıcaklığında gerçekleşen antrenmanda, futbolcular soğuktan dolayı zorluk çekse de, yerden ısıtmalı antrenman sahası sayesinde kardan etkilenmedi. Antrenman öncesinde, kar temizleme ekipleri de antrenman sahalarını temizleyerek futbolculara ve teknik heyete kolaylık sağladı.
Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar yönetiminde yapılan antrenmanda sarı-kırmızılar kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlayan antrenman, streching hareketleri ve istasyon koşuları sonrası iki grup halinde top kontrolü ve pas çalışmaları ile devam etti. Ardından bir grup şut çalışması yaparken, diğer grup ise dar alanda kontrol pas çalışması gerçekleştirdi.
“OYNAYABİLECEK 26 FUTBOLCUMUZ VAR”
Takımda 8 kart cezalısı ve sakat oyuncu olduğunu söyleyen Dumlupınar, endişelenecek bir durum olmadığını, Kayserispor’un 26 tane daha oynayabilecek futbolcusunun olduğunu söyledi. Takımdaki cezalı ve sakat oyuncuların olumsuz etki oluşturmayacağını ifade eden Dumlupınar, "Oynadığımız kupa ve lig maçlarında bunu gösterdiğimizi sanıyorum. 8 tane eksiğimiz var. 5 tane cezalımız var. Cem Can, Ömer Bayram, Alper Uludağ, Mehmet Eren, Nobre. 3 tane de sakatımız var. Bobo, Sereno ve Cemil. 8 tane eksik oyuncumuz olmasına rağmen bizim 26 tane oynayacak düzeyde oyuncumuz var. Bu yüzden hiçbir endişemiz yok. Bütün oyuncularımıza güveniyoruz. Samsun’da kazanmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.