AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Hülya Çakır’ın kent merkezindeki ziyaretlerinin dünkü son durağı Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası oldu.
Burada ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’le görüşen Çakır, şehrin ekonomisine yönelik görüş alışverişinde bulundu. Bir şehrin kalkınmasındaki en önemli etkenin yatırım olduğunu ifade eden Çakır, Erzurum için herkesin her alanda elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. AK Parti hükümetleri döneminde kente önemli yatırımlar yapıldığının da altını çizen Çakır, aday olup milletvekili seçildiği takdirde Erzurum’u en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.
ETSO Başkanı Lütfü Yücelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde yaşayan Erzurumluların oralardan milletvekili seçilip, şehre önemli katkılar sağlaması gerektiğini ifade etti. Hülya Çakır’ın çalışmalarını da yakından takip ettiğini belirten Yücelik, “Yıllardır yüzlerce insana istihdam sağlayan, vergisini bu şehre yatıran bir firmanın başında başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. İş kadını olarak örnek olabilecek projelerinizi yakından izleme imkanı buluyorum. İnşallah bu başarınız milletvekilliği yolunda da devam eder. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.