Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Milletvekili Aday Adayı Servet Alpaslan, Ağrı’nın sorunlar yumağı bir il haline geldiğini ve bu nedenle sorunların çözümü için herkesin güç birliği yapması gerektiğini söyledi.
İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Servet Alpaslan, tek amacının Ağrı’nın sorunlarını çözmek olduğunu belirtti. Ağrı’da yaşayan biri olarak tüm sorunları çok iyi bildiğini vurgulayan Alpaslan, “Konu Ağrı olduğunda bence her Ağrılı gibi benim için de gerisi teferruattır. Herkesin Ağrı için iyi düşünüp, ilimize kimin faydası olacaksa onların seçilmesi lazım. Yine temayül yoklamalarında delegelerimizin bu ile faydalı olması beklenen 4 kişiye oy vereceğini umuyorum. Yüce Mevlam bu ile kim faydalı olacaksa, hizmet edecekse ona bu kutsal görevi nasip etsin” dedi.
“AĞRI’NIN KADER SEÇİMİ”
AK Parti Genel Merkezi ve Ağrı teşkilatına 100’ü aşkın aday adayının başvurduğunu ve tüm müracaat edenlerin birbirinden değerli olduğuna dikkat çeken Servet Alpaslan, “Ağrı halkı elbette ki kendine yakışan adayları seçecektir. Ben ve benim gibi Ağrı’da yaşayan herkesin tek isteği Ağrı’yı bilen, Ağrı’nın sorunlarını yaşamış insanların bu göreve seçilmesidir. Partimiz tarafından yapılacak olan anketlerle bu görüşler eminim ki ön plana çıkacaktır. Bu seçim inşallah Ağrımızın Ağrılarından kurtulacağı ve modern kent olma yönünde adımların atacağı bir seçim olacaktır. Özellikle çözüm süreci, yeni anayasa ve başkanlık sistemi bu ülkenin ayaklarındaki prangaların çözülmesine neden olacaktır. İnşallah ülkemiz bu projelerin hayata geçmesi ile Ortadoğu’da ve dünyada iyice güçlenecek, yoluna devam edecektir. Allah ülkemizin ve ilimizin yolunu, bahtını açık etsin. Tüm halkımızdan çıktığımız bu kutlu yolculukta dua ve destek bekliyorum” şeklinde konuştu.