Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ankara Büyükşehir Belediyesi Bürokratları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri’ni Gölbaşı’nın sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere ağırladı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay, Gölbaşı Belediyesi Gezi teknesinde sabah kahvaltısı programı düzenledi. Programa, Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanı Ömer Bircan, Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, Kent Estetiği Daire Başkanı Ömer Öksüz, AK Parti Grubu Genel Sekreteri Mustafa Başer, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, A.Turan Kaya, Elif Özer, Gökhan Koçak, Murat Bey Balta ve Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcıları katıldı.
Teknede gerçekleştirilen kahvaltıda Başkan Duruay, Gölbaşının sorunlarını ve tespit edilen eksiklikleri tek tek Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarına iletirken, Daire Başkanları, “Gölbaşımızın, hizmet noktasında şüphesi olmasın. Gölbaşımıza en iyi hizmetleri vermeye çalışacağız’ ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen toplantıda alınan kararlardan biri de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan büyük bir Aile Yaşam Merkezi’nin yer değerlendirilmesi oldu. Toplantı da Daire Başkanları Büyükşehir Belediyesi’ne ait ana caddelerde düzenlemelerin yapılacağı da bildirildi.
Başkan Duruay, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları’na Gölbaşı’na yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.