Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nda Yardımcı Antrenör Suat Yağcıoğlu’yla yolların ayrılmasının ardından Abdullah Tiryaki ile sözleşme imzaladı.
Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi’nin iddialı ekiplerinden Nilüfer Belediyespor’da Suat Yağcıoğlu’nun takımdan ayrılmasının ardından, Altyapılardan Sorumlu Antrenör ve A Takım Yardımcı Antrenörlük görevine Abdullah Tiryaki getirildi. Üçevler Nilüfer Belediyespor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ali Karamık, “Abdullah arkadaşımızı Nilüfer ailesine kattığımızdan dolayı mutluyuz. Yönetim olarak takımın ve antrenörlerimizin her zaman arkasındayız. Abdullah hoca sayesinde altyapıdan da Milli Takım’a yeni oyuncular yetiştireceğimize inanıyoruz. Kendisine yeni yerinde ve görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Nilüfer Belediyespor gibi güçlü bir takımda görev aldığı için mutlu olduğunu dile getiren Abdullah Tiryaki, “Tesisler harika. Diğer antrenörlerimizle birlikte uyum içinde çalışarak A Takımımızı ve altyapıdaki takımlarımızı daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.