Odunpazarı Belediyesi Spor ve Dans Merkezi tarafından düzenlenen yıl sonu gösterisi geniş bir katılımla gerçekleşti.
Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkez’inde düzenlenen programa, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı. Dört ay süren eğitim sonunda öğrendikleri figürleri büyük bir başarı ile sergileyen kursiyerler, aldıkları kaliteli eğitimi gözler önüne serdi. Yaşları 5 ile 12 arasında değişen bale öğrencilerinin muhteşem performansıyla başlayan programa kursiyerlerin solo gösterileri damga vurdu. Hazırlanan özel koreografi ile izleyenlere unutulmaz bir bale gösterisi sunan öğrenciler, uzun süre ayakta alkışlandı.
Dünyaca ünlü dans eğitmeni İlker İlik eşliğinde izleyenlere Zumba gösterisi yapan öğrenciler, kaliteli bir eğitimle 4 aylık bir süreçte neler yapılabileceğini gözler önüne serdiler. Plates, Step ve Aerobik öğrencilerinin yaptığı gösteri ile devam eden program Türkiye’nin Dünya şampiyonu dansçıları Elik - İlker İlik’in tango gösterisi ile sona erdi.
Program sonunda Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a çiçek takdim eden öğrenciler, kendilerine sunulan imkan için teşekkür ettiler. Büyük ilgi gören programda hemşehrilerine seslenen Başkan Kurt, “Odunpazarı Belediyesi’ni çağdaş hedefler doğrultusunda değiştiriyoruz, Türkiye’yi de değiştireceğiz” dedi.
Sergilenen başarılı performansın, istenildiğinde 4 aylık bir süreçte neler yapılabileceğinin bir kanıtı olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, “Bu bir başlangıç. Bunu devam ettireceğiz. Amacımız çocuklarımızın profesyonel sanatçı olarak hayata atılmalarını sağlamak. Eskişehir’deki cevherleri ortaya çıkarmak. Bunu sağlarsak o zaman başarı sağlamış oluruz” ifadelerine yer verdi.
Odunpazarı Belediyesi’nin büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” anlayışından hareketle spor ve sanata büyük önem verdiğini ifade eden Başkan Kurt, “ Bize güvenin. Uzman öğretmenlerimiz çocuklarımızın başarılı olması için yoğun bir çaba sarf ediyor. Yeni projelerle bu desteğimiz artarak devam edecek” görüşlerine yer verdi.