KADİR ÇETİNÇALI - İSTANBUL

Torku Konyasporlu futbolcu Hasan Kabze, Galatasaray'a 1-0 yenildikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hasan Kabze, şöyle konuştu;

84. dakikada gol yemek çok üzücü bizim için. Galatasaray şampiyonluğa oynuyor. Bu bizi hiç ilgilendirmiyor. Beni de ilgilendirmiyor. Maçtan sonra sosyal medyada birkaç şey yazılmış. Burak Yılmaz'ın bir pozisyonu var. O pozisyonda ellerimi havaya kaldırıp 'eyvah' dedim sonra da 'Allah'a şükür atamadı' diye söylendim. Atamadığı için sevindim ama kaçırdığı için üzüldüğümü sanan insanlar var.

Ben 32 yaşındayım. Bu yaşıma kadar haram lokma yemedim. Bundan sonra da yemeği düşünmüyorum. Ben çıkıp aslanlar gibi mücadele ettim. Bunu herkes

böyle bilsin. İçimde hiçbir zaman oynadığım takıma ihanet etmek gibi bir durum yok. Beni bilen bilir. O pozisyonda kaçırdığı için şükrettim. Galatasaray'ın

hangi durumda olduğu beni ilgilendirmiyor.

SELÇUK İNAN

Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan ise, maçın stresli ve zor geçtiğini vurgulayarak, Zaten böyle zor olacağını bekliyorduk. Ligimizdeki bütün takımlar çok güçlü. Bugün de böyle bir şey yaşadık. Doğruyu söylemek gerekirse bugün istediğimiz iyi oyunu oynayamadık. Kötü de oynamadık, arkadaşlarımla beraber çok iyi mücadele ettik. Sonuna kadar hep istedik. Sadece istediğimiz pozisyonları üretemedik. Pozisyon bulmakta zorlandığımız bir maçı kazanmak mutluluk verici. Bunu da başardığımız için bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı futbolcu, yoğun maç takvimi ve fikstürle ilgili bir soru üzerine, Rakiplerimizden önce oynamak ve kazanmak gerçekten çok önemli. Biz de bunu yaşadık. Rakiplerimiz bizden önce oynayıp kazandığı zaman daha fazla stres oluyor. Bugün dezavantajı, avantaja çevirdik. Çünkü pazartesi oynamıştık maçımızı. Cuma yeniden oynamak gerçekten zordu. Ligin sonlarında her üç günde bir final oynamak gerçekten çok zor. Artık biz de rakiplerimizin yarın ve sonraki gün yapacağı maçları bekleyeceğiz. Ben fikstür avantajı diye bir şeye inanmıyorum. Hesap yapamıyorsunuz, gördüğümüz gibi hiçbir maç kolay değil. Bugün kaybedebilirdik de. O yüzden fazla konsantre olup maçlarını kazanan takım şampiyon olacak ifadelerini kullandı.