Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım Evi kursiyerleri eğitimlerini başarıyla tamamlayarak bilgisayarlı muhasebe sertifikası aldı.
Ayyıldız Hanım Evi’ndeki bilgisayar destekli muhasebe kursuna katılan çok sayıda hanım, eğitimlerini başarıyla tamamlayarak MEB onaylı sertifikalarını İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Çetin’den aldı. Çok sayıda üyeye hizmet veren Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım Evi, 12 kişiyi daha bilgisayar destekli ön muhasebe sertifikası sahibi yaptı. Böylece birbirinden güzel ve faydalı kursların bulunduğu hanım evinde sertifika alan üye sayısı bir hayli arttı.
Hayatın her döneminde kullanılan bilgisayar teknolojisini daha verimli kullanmak ve kariyerlerine yeni başarılar eklemek isteyen hanımlar, bilgisayarlı muhasebe eğitimine yoğun ilgi göstererek meslek sahibi olmaya devam ediyor. Sertifika alarak yüzleri gülen Ayyıldız Hanım Evi üyeleri, hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e ve İlçe Halk Eğitim Merkezi yetkililerine teşekkür ettiler.