Nuri Asan Tesislerindeki antrenmanda, teknik direktör Erhan Altın yönetimindeki kırmızı-beyazlı oyuncular koşu yaptı. İdmana, izinli oldukları belirtilen 8 futbolcu katılmadı.

Teknik direktör Altın, AA muhabirine, takımın ligin ikinci yarısı için hazırlıklara başladığını söyledi. Futbolcuların istekli olduğunu belirten Altın, "Lig aslında ikinci devre başlıyor. Telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Hedefleri olan bir takımız" dedi.

"Nijeryalı golcü Ofoedu ile prensipte anlaştık"

Bazı bölgelere takviye yapmaya çalışacaklarına değinen Altın, "Karşıyaka'da oynayan Nijeryalı golcü Ofoedu ile prensip anlaşmasına vardık. Futbolcu ve menajeri Samsun'a geldi. Yönetim kurulumuz ufak pürüzleri çözdükten sonra onu da takımımıza katacağız" diye konuştu.

İstanbul Başakşehir'de oynayan Orhan Taşdelen konusunda da yönetim kurulunun çalıştığını dile getiren Altın, "Orhan Taşdelen daha önce Samsun'da oynamış karakterli bir futbolcu. Umarım onunla da anlaşabiliriz" ifadelerini kullandı.

Altın, Samsun'dan sonra 10 günlük Antalya kampına gideceklerini, ligin ikinci yarısına iyi başlamak için iki hazırlık maçı yapacaklarını kaydetti.