AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği’ni ziyaret ederek, şehit aileleri ile görüştü.
Seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) yönelik ziyaretlerini sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği’ni ziyaret etti. Şube Başkanı Ramazan Çiftçi ve dernek üyeleri tarafından karşılanan milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti.
Her zaman şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olduklarını dile getiren Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, AK Parti hükümetlerinin şehit ailelerine ve gazilere pozitif ayrımcılık yaptığını hatırlattılar.
AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve desteğe teşekkür ederek, 10 yıllık süre içerisinde bu devlet ve bu millet için ciddi bir bedel ödeyen şehit yakınları ile gazilerin bu onurlu ve sabırlı hareketlerinin hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini bilenlerden biri olduklarını belirttiler.
AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, ortak değerlendirmelerinde 7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Nevşehir açısından taşıdığı öneme ilişkin olarak bilgilendirmelerde bulundular.
Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider’in ziyaretlerinden büyük bir memnuniyet duyduklarını söyleyen Şube Başkanı Ramazan Çiftçi, AK Parti hükümetlerinin şehit ailelerine ve gazilere yönelik birçok yenilik getirdiğini söyledi
AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’e, şehit ailelerinin, barış ve huzurdan yana olduklarını söyleyen şehit aileleri ise, “Artık televizyonu rahat açabiliyoruz. Şehit haberi var mı diye korkmuyoruz. Ateş düştüğü yeri yakar, şehit acısını geride kalanların dertlerini en iyi biz biliriz. Bu acıyı yaşamayanların devletin akan kanı durdurma politikasını anlamasını beklemiyoruz. Biz şehit aileleri artık analar ağlamasın diyoruz. Gözyaşı dinsin istiyoruz. Destekçiniziz ve arkanızdayız” dediler.