Orduspor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, sahalarında oynayacakları Botaş maçını kazanarak play-off hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.
Türkiye Kadınlar Basketbol Lig’inde mücadele eden Orduspor Bayan Basketbol Takımı, 21 Şubat Cumartesi günü konuk edeceği Botaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Takımda çalışmaların galibiyet odaklı devam ettiğini belirten Orduspor Başantrenörü Alper Durur, geçen hafta zehirlenerek Fenerbahçe maçında oynayamayan Megan Elizabeth Frazee’nin iyileştiğini söyledi. Aysu Keskin’in küçük bir sakatlığı olduğunu ifade eden Durur, maç saatine kadar düzelerek oynayabileceğini belirtti.
"ÇOK İYİ HAZIRLANDIK"
Orduspor Başantrenörü Alper Durur, Botaş’ın ligin en güçlü takımlarından biri olduğunu vurguladı. İki haftadır kazanamadıklarını hatırlatan Durur, "Botaş ile sahamızda oynayacağımız maç çok önemli. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynamamıza rağmen iki fark ile 76-74 mağlup olmuştuk. Botaş ligin en iyi takımlarından. Geçen hafta Galatasaray Odebank’ı mağlup ettiler. Bu maçı kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız, bu bizim için çok büyük bir avantaj. Fenerbahçe maçında eksikliklerimiz oldu, oyun içerisinde iyi mücadele ettik ancak sonuca gidemedik. Botaş maçına iyi hazırlandık. Seyircilerimize galibiyet armağan etmek istiyoruz" dedi.
"İDDALI BİR TAKIMIZ"
İki haftalık mağlubiyet serisine son vermek istediklerini dile getiren Alper Durur, "İki haftadır güçlü rakiplerle oynuyoruz. Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarını kaybettik ancak oynanan oyun beni çok motive etti. Biz ligin iddialı takımlarından biriyiz ve Botaş’ı yenerek play-off iddiamızı devam ettirmek istiyoruz. Taraftarımızla bütünleştiğimizde çok iyi mücadele verdiğimizi herkes biliyor. Bu sebeple 21 Şubat Cumartesi günü tüm taraftarları Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu’na bekliyoruz" diye konuştu.