İbrahim LALELİ/ANTALYA,()- ANTALYASPOR, geçen yıl Fenerbahçe'den kiraladığı Oğuz Mataracı'yla 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Antalyaspor Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine Başkan Gültekin Gencer katıldı. Başkan Gencer, "Nihayetinde Oğuz yabancımız değil. Bizde 1 yıl kiralık olarak oynadı. Satın alma opsiyonlu kiraladığımız Oğuz Mataracı ile anlaştık. Hayırlı olsun" dedi.
Antalyaspor'da aile ortamını bulduğunu, çok mutlu olduğunu, kendisine yapılan tekliflerin hepsini reddettiğini belirten Oğuz Mataracı, "Uzun yıllar burada kalmak istiyorum. Tabi ki hedeflerim var. Antalyaspor'u da yukarı çıkartmak için tüm gücümle mücadele edeceğim. Çok farklı bir Oğuz izleyeceksiniz" diye konuştu.
RONALDİNHO MESELESİ
Başkan Gencer, Denizlispor'la Isparta Şehir Stadı'nda oynacakları hazırlık maçını TRT'nin yayınlayacağını açıkladı. Kamerunlu Eto'o transferini tamamladıklarını, Brezilyalı Ronaldinho ile görüşmelerin sürdüğünü aktaran Başkan Gencer, bu konuda şunları söyledi:
"2 hafta önce ağabeyiyle bir araya geldik. Şartlarımızı konuştuk. Geçen pazar günü itibariyle son yazışmalarımızı yaptık. Teklif aşamasında hiçbir problem kalmadı. Ronaldinho her fırsatta Antalya'ya gelmek istediğini belirtiyor. Antalya'yı tercih etmesinin en büyük nedenlerinden birisi de eski takım arkadaşı Eto'o'nun burada olması. Birkaç gün içinde Ronaldinho'nun gelip gelmeyeceği belli olacak. Bizlerden yana bir sorun yok. Bir sorun olarsa onların Antalyaspor'u tercih edip etmeme noktasında sorun olabilir."

FOTOĞRAF