‘Kuşaklar Buluşuyor’ projesi kapsamında Özel Tekden İlköğretim Okulu’nda ‘Canım ninem, canım dedem bir tanem’ etkinliği düzenlendi. Etkinlik çerçevesinde minik öğrencilerle yaşlılar buluştu.
Etkinlik hakkında bilgi veren Tekden Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti milletvekili aday adayı Kemal Tekden, "Bu programın Türkiye’de ilk defa yapılan bir program olduğunu biliyorum. Aslında her gün belki bu güzel çocukları evinizde ağırlıyorsunuz. Ama bir gün de çocuklarımız büyüklerini burada ağırlasın istedik" dedi.
Tekden ayrıca, "Bugün batılı toplumlar vefa duygusunu kaybederek yaşlılarına karşı saygıyı ve sevgiyi yok etmişlerdir. Bu yüzden de sağlıklı bir toplum olmaktan çıkmış bencil bir toplum haline gelmişlerdir. Biz buna karşıyız bizim toplumumuz asla bencil bir toplum olamaz. Bu yüzden büyüklerle ve çocuklarımızın bir arada mutlu günler geçirmeleri gerekir. Bu etkinlik bu bakımdan çok önemlidir. Yaşlılar toplumumuzda çok önemli bir yere sahiptirler. Çünkü yaşlılık demek tecrübe ve dua demektir çocuklarımızın büyüklerin tecrübelerine ve dualarına ihtiyaçları vardır” şeklinde konuştu" ifadelerini kullandı.