Yozgat’ın Sorgun ilçesinde, Özel Sorgun Güven Hastanesi’nde 2015’in ilk dakikalarında dünyaya gelen bebeğe ’Metehan’ ismi verildi.
Yılın ilk gecesini hastanede geçiren 2 çocuk annesi aynı zamanda sınıf öğretmeni olan Elife Bozdemir, 2015 yılının ilk dakikalarında 3’üncü bebeğini kucağına almanın sevincini yaşadı. Özel Sorgun Güven Hastanesi Kadın Doğum Bölümünde Elife Bozdemir (35) bir erkek bebek dünyaya getirdi. 3’üncü bebeğini kucağına almanın sevincini yaşayan Bozdemir, “3’üncü bebeğim olduğu için çok mutluyum. İlk başta biraz korkum vardı. Allah’a çok şükür çok iyi geçti. Allah herkese nasip etsin” dedi.
Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Şevket Bağcı da, 2015 yılının ilk bebeğinin hastanelerinde dünyaya geldiğini belirterek, “Mükerrer sezeryan dolayısıyla bebek sezeryanla alındı. Anne tip 2000 diyabetli olduğu için çocuk servisi olarak bizde izleme aldık. 2015 yılının anneye ve bebeğe hayırlı olmasını diliyorum. Gayet sağlıklı bir bebek ”dedi. Kadın Doğum Uzmanı Dr. Tuğba Çatma ise, yeni yılın bebeğe ve ailesini mutluluk getirmesini diledi.
3 kilo 700 gram ağırlığında ve 50 santim uzunluğunda doğan Metehan bebek ile annesinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.