Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Şanlıurfa’ya gönderilen TIR dolusu gıda paketlerinin ihtiyaç sahiplerine gönderilmesine refakat etti.
Demirkol, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen gıda paketlerinin muhafaza edildiği depoyu ziyaret etti. Başkan Demirkol’a ziyareti sırasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Haliliye Belediye Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Beyaz, Belediye Meclis Üyeleri Abdulkadir Altundağ, Abdulkadir Bağış, Cuma Demir, Emin Coşkun, Mehmet Keskin ve Nusret Kaya eşlik etti.
Başkan Demirkol, kolilerin muhafaza edildiği depoda inceleme yaptı. Kolilerinin araçlara alınmasına yardım eden Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Erzurum Büyükşehir Belediyemizin bölgemizdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bize emanet ettiği, bizimde Haliliye Belediyesi olarak kısmen de olsa katkı sunduğumuz gıda paketlerimiz, gıda kolilerimiz bugün büyük bir titizlikle yapılan tespit sonucunda ihtiyaç sahiplerimize ulaştırılacaktır. Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte bu konvoya refakat edeceğiz ve ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya devam edeceğiz. Bizim temennimiz kimsenin kimseye muhtaç olmaması ve ihtiyaç sahiplerinin kendi iaşesini temin edecek duruma gelmesi. O yönde de işsizliğin azaltılması yönünde de bölgemizde işsizlere istihdam iş ortamı çalışmalarımız devam ediyor. Bu hususta Erzurum Büyükşehir Belediyemize ve malını infak eden dostlara teşekkür ediyoruz, Allah kabul etsin diyoruz. Muhtaçların da muhtaçlığının bir an önce son bulmasını temenni ediyoruz ve onunla ilgili çalışıyoruz, kamuoyuna saygılar sunuyoruz.”
Yardım kolileri önceden tespit edilen ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere yola çıktı.