Odunpazarı Belediyesi tarafından kurulan Kriz Masası ve Odunpazarı Karla Mücadele ekibi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen bölgelerde koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. 650 kişilik Odunpazarı Karla Mücadele ekibi, kar yağışının yeniden başlaması sonucu ana arterler başta olmak üzere, ara sokaklarda biriken kar ve oluşan buzlanmaya anında müdahale ederek vatandaşı yaşanacak olumsuzluklardan kurtardı.
Bölgede çalışmalarını sürdüren Odunpazarı Karla Mücadele ekibi bünyesinde bulunan yeni, modern ve teknolojik araçlar ile Hamamyolu Caddesinde de çalışma gerçekleştirdi. Biriken karları büyük bir titizlikle temizleyen ekipler, yeni araçların sağladığı teknolojik imkânlar ile hem karların daha kolay bir şekilde temizlendiği hem de çalışmaların daha kısa bir sürede olduğunu belirttiler.
Üç vardiya halinde 24 saat kesintisiz çalışma sürdüren Odunpazarı Karla Mücadele ekibi, vatandaşlardan gelen şikâyetleri de değerlendiriyor. Vatandaşların bölgelerindeki sorunları, şikâyetleri ve istekleri Odunpazarı Belediyesi Mavi Masa’ya 444 26 00 numaralı telefondan bildirebilecekleri kaydedildi.