Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. Yılı etkinlikleri kapsamında Didim İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin ve beraberindeki Emniyet mensupları Didim Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti.
Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. Yılı etkinlikleri kapsamında Didim İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin, Emniyet Müdür yardımcısı Özgür Selçuk ile Emniyet mensupları Didim Kaymakamı İskender Yönden’i ziyaret etti. Ziyarette Polis haftası dolayısıyla Kaymakam Yönden’e çiçek takdim edildi.
Ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin Polis teşkilatının bu yıl 170. Yılını kutladığını belirterek, toplumun asayiş ve güvenliği noktasında Didim’de en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını dile getirdi.
Kaymakam İskender Yönden, İlçe Emniyet Müdürlüğü nezdinden tüm Polis teşkilatının 170. Kuruluş yıl dönümü kutlarken “İnsanın olduğu her yerde Asayiş ve güvenlik önemli; Ülkemizde bunu Jandarma ve Emniyet teşkilatımız sağlıyor. Bu noktada halkımızın huzur ve güvenliği için Emniyet teşkilatımız tüm birimleriyle hizmetlerini sürdürüyor “derken tüm Emniyet teşkilatımızı görevlerinde başarılar diledi.