Altındağ’ın yeniden yapılanması için büyük çaba harcayan Altındağ Belediyesi, ilçenin önemli ihtiyaçlarını gidermek için yatırımlarını sürdürüyor. Ankara Valiliği ile imzaladığı protokol çerçevesinde daha önce 11 anaokulu yapan, yakın zamanda ise bir lisenin inşaatına daha başlayan Altındağ Belediyesi, bu sefer de 20 aile sağlığı merkezi için düğmeye bastı.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ilçeye kazandıracağı aile sağlığı merkezlerinin protokolü Ankara Valiliği’nde imzalandı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ve Ankara Halk Sağlığı Müdürü Rahmi Acar arasında imzalanan protokole göre Altındağ’ın farklı mahallelerine aile sağlığı merkezleri yapılacak.
İlk etapta Karapürçek, Ali Ersoy, Beşikkaya, Feridun Çelik ve Başpınar Mahallelerinde yapımına başlanan aile sağlığı merkezlerinin 2015 yılı sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.
TİRYAKİ “ALTINDAĞ’IN ÖNCELİKLİ İHTİYAÇLARINI GİDERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye 20 aile sağlığı merkezi kazandıracaklarını vurguladı. Bunlardan 6’sının inşaatına başladıklarına dikkat çeken Başkan Tiryaki, aile sağlığı merkezlerinin önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini belirtti. Başkan Tiryaki, kendi görevleri olmamasına rağmen aile sağlığı merkezlerinin yapımını üstlendiklerini ifade ederek “Bizim görevimiz değil demiyoruz. Altındağ’ın öncelikli ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.
Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ise, Başkan Tiryaki’ye teşekkür ederek, Altındağ Belediyesi’nin hem eğitim hem sağlık yatırımlarına önem vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.