Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından sosyal etkinlikler kapsamında düzenlenen Kavuk Sende Kış Sohbetleri’nin son durağı Reis Mahallesi oldu.
Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Akşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Yahya Yıldız, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, AK Parti Akşehir İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Akşehir Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya yaptığı açılış konuşmasında, Kavuk Sende Kış Sohbetleri’nin amacından bahsederek insanları televizyon ve bilgisayar karşısından biraz uzaklaştırıp, eski özlenen sohbet ortamlarını sağlamak istediklerini söyledi. Düzenlenen etkinlikte Türk Halk ve Sanat Müziği dinletisi, Sıra Yarenleri gösterisi, Fıkra anlatma ve eski hatıraların anlatılması gibi gösterilerin yanı sıra, çeşitli ikramlar da sunuldu. Beğeni toplayan Akşehir Belediyesi Kavuk Sende Kış Sohbetleri etkinliğinde özellikle yarenlerin ’Sahte İmam’ isimli kısa tiyatro oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu.