AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Özcan Ulupınar seçim gezileri kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Özcan Ulupınar beraberinde AK Parti Merkez ilçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer 7 Haziranda yapılacak genel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdürüyor. İlk olarak Mithatpaşa mahalle muhtarı Murat Topçu’yu ziyaret eden AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Özcan Ulupınar, “Bugün bir dizi ziyaretler gerçekleştireceğiz. STK ve köy programları yapacağız ayrıca resmi kurumlarımızı ziyaret edeceğiz. Bu muhtarlık binasının yapılmasıyla ilgili kardeşimizle ciddi mücadele ettik. Yer problemi çok ciddi bir problem. Burası da aslında ama Murat kardeşimiz oldukça çalışkan ve kendisini çok seviyoruz, hem de yeni yerini kutlu ediyoruz. Bu bölgede ciddi bir seçmenimiz var ve inşallah seçim sürecinde çalmadık kapı bırakmayacağız. Arkadaşlarımızla yoğun bir çalışmanın içerisindeyiz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mithatpaşa Mahalle muhtarı Murat Topçu, “Bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Özcan Bey bu süreçte muhtarlık binasının yıkılmasıyla alakalı prefabriklerin yer konusu ile alakalı yardımları çok oldu. Ankara’da bizi misafir etti. O konuda mahallem adına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretin ardından AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Özcan Ulupınar beraberinde AK Parti Merkez ilçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer ile birlikte Alkol ve Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele derneğini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyarette konuşan Alkol ve Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele Derneği Başkanı Nejdet Özkan, “Derneğimiz kurulduğumuzdan beri faaliyetlerini sürdürmekte Özcan Bey kuruduğumuzdan beri bütün programlarımıza katılmasa da mesajları ile bizlerin hep yanında olmuştur. Vekilimiz son durumlarımızı biliyor. Biz burada yeşil ay ile birlikte çalışalım yeşil ayın Ereğli’de Derneği var Zonguldak’ta yok. Biz bu devletin bütün kademelerine anlattık bu herkesin sorunu buna hepimiz el atmalıyız. Şu derneğin şu haliyle gönüllü bulamıyoruz. Vekilimizin bize çok destekleri oldu kendilerine bize destek olduklarını için çok teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Özcan Ulupınar, “Alkol ve Uyuşturucu konusunda verdiğiniz mücadeleyi biliyor ve yakında takip ediyoruz. Bu konu hakkında gözümüzü kapatıp yok sayamayız. Bu zamana kadar hep destek verdik bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Özcan Ulupınar ve beraberindekiler Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret ederek bilgiler aldı.