Adıyaman Emniyet Müdürlüğü yeni yılı vatandaşların huzur ve güven içerisinde geçirmek için her türlü tedbiri aldı.
Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, yılbaşı öncesi ve günü asayiş ve trafik yönünden en üst seviyede gerekli emniyet tedbirlerinin alındığı kaydedildi.
Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Asayiş Şube Müdürlüğü ve polis merkezi amirliklerinin kapkaç, yankesicilik, dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı yaya ve motorize devriyeleri arttırılmıştır. Ayrıca bürolarda çalışan personelimiz de halkımızın yoğun olarak bulunduğu; Alışveriş merkezleri, pazar yerleri ve mağazalar gibi yerlerde yayaya devriye görevi ifa ederek takviye görevinde bulunacaklardır.
Şehir içi trafik denetimi ile ilgili, vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları yerlerde, araç ve yaya yoğunluğu olan cadde, kavşak ve sokaklarda alkol denetimleri yapılacak ayrıca gerekli trafik tanzimi ve düzeni, yeteri kadar ekip ya da personel ile sağlanacaktır. Gerek şehirlerarası gerekse şehir içi yollarda vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde seyahat edebilmelerini sağlamak ve trafik kazalarım asgari seviyeye indirmek amacıyla ilimiz sınırlan içerisinde Emniyet Müdürlüğü tarafından geceli gündüzlü çalışan görevlilerimizce trafik tedbirleri arttırılmıştır. Yapılan etkin denetimlerle sorumluluk alanımızda Yeni yıl kutlamaları boyunca ve sonrasında belirtilen tedbirlerimiz devam edecektir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yılbaşı geçirebilmeleri, istek ve şikâyetlerini anında ilgili mercilere iletebilmeleri ve muhtemel olaylara süratle müdahale edilebilmesi için Emniyet Müdürlüğüyle irtibata geçilebilecek iletişim bilgileri, 155 Polis İmdat, 0505 318 02 00 ve 0416 216 48 85 nolu telefonlar ve adiyaman(@)egm.gov.tr ve www.adiyaman.pol.tr e-posta adresleridir.”