AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik, AK Parti Gençlik Kollarının düzenlediği "Gençlik Buluşması" adlı etkinlikte yaptığı konuşmada Yeni Türkiye’nin tarihini gençlerin yazacağını söyledi.
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik’in Antalya’daki ilk programı AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Nitelikle Kalkınma ve Mega Projeler" adlı proje tanıtım toplantısına katıldı. Programa AK Parti Antalya 1’inci sıra milletvekili adayı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AK Parti milletvekili adaylarının tamamı katıldı.
AK Parti’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı olan Çelik’in bir sonraki programı ise Cam Piramit bahçesinde AK Parti Antalya İl Gençlik Kollarının düzenlediği "Gençlik Buluşması" adlı etkinliğe katıldı. Çelik, etkinliğe katılan gençlerle tek tek selamlaştı.
“AK PARTİ GENÇLERİN POTANSİYELİNE VE YENİLİKÇİLİĞİNE İNANAN BİR SİYASİ HAREKET”
Parti olarak gençlerin potansiyeline güvendiklerini dile getiren Çelik, “Bizler, gücünü gençlik teşkilatından alan, ülkemizin yarınları için gençlerin potansiyeline, kabiliyetine, cesaret ve yenilikçiliğine güvenen bir siyasi hareketin mensuplarıyız. Partimiz, biz gençlerin, toplumun her alanında önünü açmak için önemli reformlar yaptı. Bugün burada, başörtülü genç bir vekil adayı olarak karşınızdaysam, bunu sizlerin Ak Parti’ye, Ak Parti’nin de milletimizin değerlerine sahip çıkmasına borçluyum. Bu uğurda senelerdir gece gündüz demeden çalışan, her kademedeki teşkilat mensuplarımıza, ak gençlere, ak kadınlara şükranlarımı sunuyorum. Rabbime, bana sizlerle yol arkadaşlığı yapmayı nasip ettiği için hamd ediyorum” dedi.
“ÜLKE VE MİLLET DAVASINA GÖNÜLDEN İNANAN GENÇ NESİLLER YENİ TÜRKİYE’NİN GARANTİSİDİR”
AK Parti davasının, erdemli insanların, iyi insanların, omuzlarında yükselen bir dava olduğunu da ifade eden Sena Nur Çelik, “Başbakanımızın dediği gibi bizim davamız bir vefa davasıdır, bir erdem, bir ahlak davasıdır. Bu dava bir milli irade davasıdır. Türkiye’de özgürlükler adına, vesayet odaklarıyla mücadele adına somut adımlar attığımız 13 seneyi geride bıraktık. 7 Haziran, Yeni Türkiye’nin ikinci atılım döneminin başlangıcıdır. Ülke ve millet davasına gönülden inanan, manen ve ruhen donanmış genç nesiller, Yeni Türkiye’nin garantisidir. Bugünlere dedelerimizin, babalarımızın, ninelerimizin, annelerimizin büyük fedakarlıklarıyla geldik. Artık bu ülkenin bugünü de yarını da bizleriz. Gün, Necip Fazıl’ın dediği gibi, ‘Kim var diye seslenince, sağına ve soluna bakmadan fert fert/ben varım, benim olmadığım yerde kimse yoktur’ diyebilen fedakar ve yiğit gençlerin günüdür. Yaptığımız çalışmalarda, her birinizin fert fert ‘ben de varım’ dediğini yürekten hissediyorum.” şeklinde konuştu.
“YENİ TÜRKİYE’NİN TARİHİNİ ŞÜPHESİZ BİZ GENÇLER YAZACAĞIZ”
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, konuşmasını şöyle tamamladı:
“Enerjimizle, kararlılığımızla, siyasetteki dik ve onurlu duruşumuzla, Yeni Türkiye’nin tarihini şüphesiz biz gençler yazacağız. Daha güçlü bir Türkiye, daha güçlü bir Antalya için, Tarihin seyircisi değil, aktörü olmak için, Gençlerin hayallerine ambargo koyan, anti-demokratik güç odaklarına fırsat vermemek için, El ele, omuz omuza, gönül gönüle sürdürdüğümüz seçim çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz. İnşallah 7 Haziran günü seçim merkezlerimizin önü düğün yerine, bayram yerine dönecek.”
AK Parti Gençlik Kollarının düzenlediği "Gençlik Buluşması programının tamamlanmasının ardından gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Sena Nur Çelik, gençlerle bol bol fotoğraf çektirdi.