Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, “Bizim bir tek sevdamız var, o da Çat ilçemize hizmet etmektir” dedi.
Çat Belediyesi Koordinasyon Merkezi’nin Saray Bosna Caddesi’nde hizmete girmesiyle birlikte Başkan Arif Hikmet Kılıç’a tebrik yağmuru yağmaya başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışını yaptığı Çat Koordinasyon Merkezi, daha ilk gününde ilçe sakinlerinin ve vatandaşların ilgi odağı oldu. Erzurum’da bir ilk ve tek olma özelliği taşıyan Koordinasyon Merkezi, Çatlı vatandaşların Erzurum şehir merkezinde yürütmeleri gereken işlerle ilgili olarak bir takip mekanizması görevini üstlenecek.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, şehir merkezinde bir koordinasyon merkezi açılması yönündeki hayali sonunda gerçeğe dönüştürmüş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Başkan Kılıç, “Çatlı hemşehrilerimizin Erzurum şehir merkezinde halletmeleri gereken işler oluyor, bunun yanı sıra kurumsal açıdan da takip edilmesi gereken işleri olabiliyor. Biz bu koordinasyon merkezinde, vatandaşlarımızın işlerini takip edecek, onlara Çat’ın dışında bile olsalar kol-kanat gereceğiz” diye konuştu.
Çat Belediyesi Koordinasyon Merkezi’nde her gün bir meclis üyesinin nöbet tutacağını ve Çatlı vatandaşların sorunlarıyla birebir ilgilenileceğini belirten Başkan Kılıç, “Burada ben de nöbet tutacağım, Çatlı hemşehrilerimin sorunlarıyla birebir kendim de ilgileneceğim. Biz bir ekibiz ve bu ekip kesinlikle Çat’ın ve Çatlıların emrinde olacak” şeklinde konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hizmete açtığı Koordinasyon Merkezi’nin, Çat Belediyesi’nin önümüzdeki aylarda hayata geçireceği yeni projelerin küçük bir habercisi olduğunun altını çizen Kılıç, “Herkes Çat Belediyesi’ni izlemeye devam etsin. Belediyecilik nasıl yapılır, tüm Türkiye görsün” ifadelerini kullandı.