Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yenileme çalışmalarının tamamlandığı Ebu Bekir Sıddık Camii yanına yapılan sosyal tesisin yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.
Eski ve zaman içerisinde eklentiler yapılmasına rağmen küçük olduğu için ihtiyacı karşılamayan Ebu Bekir Sıddık Camiini yıkarak, yerine 4 katlı cami inşa ettiren Şahinbey Belediyesi, cami yanına yapılan sosyal tesisin inşasını da tamamladı. Vatan Mahallesi’nde yapımı devam eden inşaat alanında incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, caminin tamamlanarak ibadete açıldığını, içerisinde, taziye evi ve eğitim sınıflarını barındıracak olan sosyal tesisin de inşaatının tamamlandığını söyledi.
BAŞKAN TAHMAZOĞLU: “SOSYAL TESİSİMİZ KISA SÜREDE HİZMETE AÇILACAK”
Başkan Tahmazoğlu, "Vatan mahallemizde Ebu Bekir Sıddık camimiz vardı. Burası çok eski ve zaman içerisinde eklentiler olmasına rağmen küçük olduğu için bölge halkının ihtiyacını karşılamıyordu. Buradaki mevcut camiyi yıkarak, yerine daha büyük 4 katlı yeni camimizi yaptık. Bu bölgemizin ayrıca taziye evi ihtiyacı vardı. Buraya hem erkek hem de bayan taziye evi ile birlikte içinde çeşitli kursların yer alacağı komplike bir tesis yaptık. Tesisimizin inşaatı tamamlandı tefrişat çalışmaları yapılacak. Çevre düzenlemesini de yaparak, kısa sürede hizmete açacağız. İnşallah bu alandaki tüm ihtiyaçları karşılayarak, camimizi ve taziye evimizi kısa sürede tamamlayarak hizmete sunmuş olacağız" dedi.