AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Dr. Numan Çabuk, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda partisinin Çilimli İlçe Teşkilatını ziyaret eden Çabuk, partililerle bir araya gelerek destek istedi.
İlçe Teşkilat Başkanı Osman İlhan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılanan Çabuk, seçim çalışmalarına başladığı gün gibi aynı heyecanla ziyaretlerini gerçekleştirdiğini, ziyaret ettiği tüm teşkilatlarda da aynı heyecanı görmekten mutlu olduğunu dile getirdi.
Teşkilat binasında yöneticiler ve partililerle samimi bir ortamda buluşan Çabuk, kısaca kendisini tanıtmasının ardından, gerek Düzce, gerekse ilçeleri hakkında önceliklerinden bahsetti.
Her gittiği ziyarette üzerine vurgu yaptığı "ulaşılabilir vekil" olma sözünün arkasında olduğunu ifade eden Çabuk, "Bizler, Allah nasip ederse, sizlerin de desteklerinizle önce aday daha sonra Düzce’nin meclisteki sesiniz olacağız. Bu bakımdan aramızda köprüler olmadan kuracağımız bağ, Yeni Düzce’nin inşasında çok büyük önem taşıyor" dedi.
Olmazsa olmaz projeleri arasında dile getirdiği tarım ve turizm konularında da teşkilatla fikir alışverişinde bulunan Çabuk, "Düzce’mizin her yeri tarım için de turizm içinde biçilmiş kaftan. Bereketli tarım topraklarımız ilimiz geneline yayılmış durumda. Çilimli, şeker kamışı pekmezi ile Türkiye’ye mal oldu. Bizlerde bu ve benzeri ürünlerimizin geliştirilmesi ve tanıtımı adına projelerimizle nasıl ki Yeni Türkiye’de Yeni Düzce’nin inşasına çalışacaksak aynı şekilde Yeni Düzce’de de Yeni Çilimli için birlikte çalışacağız" şeklinde konuştu.
İlçe Başkanı Osman İlhan, Çabuk’un söylemlerinin kendilerini mutlu ettiğini ve tarım ve turizm üzerine olan projelerini samimi bulduklarını dile getirerek, çıkmış olduğu milletvekilliği aday adaylığı çalışmalarında kendisine başarılar diledi.