AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yelkenci Hasankadı Beldesine bağlı Özbaşı ve Aşağıdere köylerini Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları İsmail Toksöz, Şaban Doğan, Muzaffer Yelkenci ve AK Parti Tanıtım Medya Başkanı Murat Yıldırım ile birlikte ziyaret ederek köy halkı ile yaptığı toplantılarda 7 Haziran seçimlerinde destek istedi.
“BİRLİKTE GÜÇLÜ OLALIM”
Yelkenci: “Milletvekilimiz Yılmaz Tunç’un Bartın’da yapmış olduğu eserler bir kitaba sığmamış inşallah desteklerinizle birlikte Ankara’daki sesiniz olacağız, Bartın’ın hizmetkârı olacağız. Bu seçimlerde Bartın’ın geleceği için oy kullanacağız, geçmişte başka partilere oy vermiş olabilirsiniz ancak bu seçim Bartın ve Türkiye için çok önemli. Bartın’a kazandırdığımız büyük yatırımların devamı için, yeni yatırımların Bartın’a gelmesi için vereceğimiz oylar çok önemli. Onun için diyoruz ki; Bartın’da AK Parti’den iki milletvekili ile temsil edilelim, Ankara’da elimiz daha güçlü olsun. Bartın kazansın, memleketimize eser üzerine eserler getirelim. 2,5 milyarlık yatırımı memleketimize kazandırdık, halen devam eden 2,5 milyar liralık yatırımımız var, tamamladığımızda Bartın 5 milyarlık kamu yatırımını kazanmış olacak, yeni dönemde yeni projeleri de ilave ettiğimizde Bartın AK Parti iktidarından en çok faydalanan illerimizden olacak. 7 Haziranda AK Parti olarak 2’de 2 yapalım, birlikte daha güçlü olalım” şeklinde konuştu.
Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci köy ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarında Bartın’ın Ak Parti hizmetlerini takdirler karşıladığını söyleyerek, hizmetlerinde devam için destek istedi Yelkenci, “AK Parti döneminde ülkemize olduğu gibi Hasankadı Belediyemizin yaptığı çalışmaları takdirle izliyoruz. Köylerimizin sorunlarını çözmek için her şeyi yapıyoruz. Artık seçimlere az bir süre kaldı. Söz hakkı sizde ben Bartın halkına canı gönülden inanıyorum. Doğup büyüdüğüm memleketime hizmet etmek istiyorum. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.