Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi dolayısıyla Malatya’da bir günlük belediye otobüs güzergahlarında değişiklik yapıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Şubat Cumartesi günü Malatya’ya yapacağı ziyaret ve düzenleyeceği miting nedeniyle şehir içi otobüs güzergahlarında geçici olarak değişiklik yapıldı.
Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, 21 Şubat Cumartesi günü şehir merkezinden kalkan 25 hattın kalkış yerleri ile güzergahları değiştirildi.
1 gün sürecek olan bu değişiklikle; İstasyon, Şoför Okulu, Sevgi Evleri, Bostanbaşı, Çarmuzu, Yeşiltepe, Şeyhbayram, Özalper, Turgut Özal, Karakavak, Hava Lojmanı, Galericiler Sitesi ve Yakınkent otobüsleri Araştırma Hastanesi durağında; TOKİ ve Cemal Gürsel otobüsleri Kernek Parkı yanında, Çilesiz ve Yakınca otobüsleri Üçgen Park’ta, İnderesi otobüsü Kernek Cami yanında, Çöşnük, Seyrantepe ve Vali Konağı otobüsleri Milli Eğitim Müdürlüğü yanında, Zafer Mahallesi otobüsleri Sivas Caddesi girişinde, Yeni Devlet Hastanesi-Memursen otobüsleri ise Sivas Caddesi’nden hareket ederek, çevreyolu güzergahını kullanacak.
Şehir merkezine gelen Belediye otobüslerinin dönüş güzergahları da yer yer değiştirilirken, vatandaşların mağdur olmamaları ve zaman kaybetmemeleri için belirtilen yerlerde otobüslere binmeleri konusunda uyarıldı.