Saadet Partisi (SP) Van Milletvekili Adayı Özay İlhan ve beraberindekiler, Oto Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında Oto Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Saadet Partisi Van Milletvekili Özay İlhan ve beraberindekiler, ilk olarak Oto Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Muhittin Yıldızbaş’ı makamında ziyaret ettiler. Daha sonra sanayi esnafını tek tek ziyaret eden heyet, esnaftan seçimlerle ilgili destek istediler.
Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Saadet Partisi 1. sıra Van Milletvekili Adayı Özay İlhan, esnafın sıkıntılı günler geçirdiğini dile getirdi. İlhan, “Sanayi esnafını bu gün tek tek gezmeye çalıştık. Tek tek ziyaretlerimiz devam ediyor. Esnafımız, dükkanlarında oturuyor ve sıkıntılı. Sigorta bedellerinin yüksek olduğunu ve kiraların yüksek olduğunu söylediler. Memleketimizde ciddi anlamda ekonomik sıkıntı her alanda var. Bunu bu gün sanayide belirgin bir şekilde gördük. Yılda 30 bin 40 bin araç satılan bir kentten bahsediliyor. Ama sanayi ye yansıyan bir durum söz konusu değil. Esnaf şikayetçi. İnşallah bu sanayi esnafı sorunları, sıkıntıları Saadet Partisi’nin meclise girmesiyle çözülecek diye umut ediyoruz. Esnafımızın güler yüzü bizi mutlu etti’’ dedi.
Milletvekili adayları Özay İlhan, M.Fatih Ebinç ve Uğur Çiçekel, Türkiye genelinde olduğu gibi Van’da da iyi bir oy alacaklarını ifade ettiler.