Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ait yeni otobüs terminalinin içerisinde yer alan toplam 81 adet iş yerinin ihalesini, yıllık 20 milyon lira karşılığında 3 yıllığına alan Mersin Şimşek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halit Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret etti.
Yeni otobüs terminali içerisinde yer alan toplam 81 adet iş yerinin ihalesini, yıllık 20 milyon lira bedelle 3 yıllığına alan Halit Şimşek’i tebrik eden ve hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Kocamaz, aynı zamanda Halit Şimşek’e imzalanan sözleşmeyi verdi. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Mersin Şimşek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halit Şimşek, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın, kısa bir sürede yapılamayanları yaparak kentimize önemli bir ivme kazandırmış olduğunu hep birlikte görüyoruz. Otobüs terminalleri, bir kentin aynasıdır. Eğer bir kentin otobüs terminali temizse, modern bir görünümdeyse ve düzgün bir şekilde işletiliyorsa, o şehre gelen insanların kafasındaki kent imajı da öyle olur" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, göreve geldiği günden bu yana az bir zaman geçmesine rağmen, ilk icraatleri ve projeleriyle halkın içinde adından sevgiyle bahsedilen bir Belediye Başkanı olduğunu vurgulayan Şimşek, “Otogar ihalesini şeffaf bir katılımla ve halka açık bir şekilde yaptığı için kendisine ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Yaptığımız işleri mutlaka en iyi yapma gayretimiz bizleri, hep daha ileriye yönlendirmiştir. 3 yıllığına aldığımız bu işi de Allah’ın izniyle hakkıyla yerine getireceğiz" diye konuştu.