Selülit ve bölgesel yağlanma günümüzde pek çok kadının adeta kabusu haline gelirken, Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi Kaliteli Yaşam Polikliniği Direktörü Medikal Estetik Hekimi Dr. Yasemin Savaş, selülit ve bölgesel yağlanma sorununun çözümünde Eximia yönteminin önemli başarı elde ettiğini belirtti.
Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi Kaliteli Yaşam Polikliniği Direktörü Medikal Estetik Hekimi Dr. Yasemin Savaş, selülit ve bölgesel yağlanma sorunu olanların ancak bahar ve yaz aylarında problemli bölgelerinden kurtulma çabası içine girdiğini söyledi. Özellikle kadınların daimi sorunu haline gelen selülit ve bölgesel yağlanma için, her dönem ve mevsimde önlem almanın mümkün olduğunu ifade eden Dr.Yasemin Savaş, "Selülit ve bölgesel yağlanma sorunu yaşayanlar için geliştirilmiş teknolojik cihazlar sayesinde, yılın her mevsimi çözüm mümkün. Başarılı sonuçlara ulaşmak için sadece bahar ve yaz aylarını beklemek son derece yanlış bir kanı. Polikliniğimizde kullandığımız son teknoloji ürünü cihazlar ile bu önemli sorunu ortadan kaldırabiliyoruz. Güzelleşmek ve bedeninize güvenmek için yaz aylarını beklemeyin" dedi. Dr. Savaş, özellikle selülit ve bölgesel yağlanma sorununun çözümünde Eximia yönteminin önemli başarı elde ettiğine işaret etti.
EN BELİRGİN SONUCA ULAŞTIRAN CİHAZ
Eximia’nın kavitasyonel ultrasound, elektroporasyon ve endolift teknolojilerini birleştirdiğine işaret eden Dr. Yasemin Savaş, "Eximia yöntemi, bölgesel yağlanma, zayıflamaya destek ve cilt selülitli görünümde başarılı sonuçlar veriyor. Bu işlevsel sistem ile estetik ve bölgesel incelmede olumlu tepkiler alıyoruz. Bilimsel yayınlar tarafından en çok desteklenen ameliyatsız yağ eritme yöntemi olan kavitasyonun esası, ultrason dalgaları ile yağ dokularının eritilmesidir. Bu yeni teknolojiyi kullanan çok sayıda cihaz üretildi. Bizim de uygulamalarımız arasında yer alan Eximia, bunlar arasında en son üretilen ve en belirgin sonuçlara ulaştıran cihazdır" ifadelerini kullandı.
40 İLE 80 DAKİKALIK SEANS
Kadıköy Şifa Ataşehir Hastanesi, Kaliteli Yaşam Polikliniği Direktörü Medikal Estetik Hekimi Dr. Yasemin Savaş, Eximia ile kavitasyon, endolift, sıkılaştırma ve lenf drenajı gibi yöntemleri aynı seansta uygulayabilmenin mümkün olduğunu ve daha tatmin edici sonuçlar elde edilebildiğini belirtti. Yapılan çeşitli klinik çalışmalarda Eximia uygulamaları sayesinde, 40 ila 80 dakika süren bir seansta, 2-5 santimetre arasında incelme olduğunu vurgulayan Dr. Yasemin Savaş, “Sağlanan bu incelmenin sürekliliği için, 5 ila 10 seanslık tedavi programları tercih edilmelidir" diye konuştu. Dr. Savaş açıklamasını, "Kişilerin bölgesel değişiklik arzu ettiği durumlarda, bu ihtiyacı konforlu, ağrısız ve noninvazif şekilde karşılayacak bu uygulama, hekim kontrolünde AWT, Radyo Frekans, Soğuk Lipoliz, Mezoterapi, Presso Terapi gibi tedavilerle de kombinlenebilmektedir" sözleriyle tamamladı.