AK Parti Malatya Milletvekili adayları, Battalgazi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
AK Parti Malatya İl Teşkilatı, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmasını yoğun bir şekilde sürdüren adaylar, Battalgazi Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Mahalle toplantısında konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, vatandaşların güvenine layık olmaya çalıştıklarını ifade ederek, verdikleri sözlerin en az 3 katını yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini ifade etti.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar ise, milletin iradesinin bütün engelleri aştığını ifade ederek, "Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki bu hareket, milletimizin hareketi, engelleri aştı ve buraya kadar getirdi. Son düzlüğe, son eşiğe geldik. İnşallah 7 Haziran’ı da kazasız, belasız, güçlü atlatırsak; sağlam iradeyle, milletin iradesiyle bütünleşerek atlatırsak, bundan sonra bu milletin önüne kimse geçemez" diye konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin de, AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte hortumcuların hortumlarını kestiklerini, borçların tamamını ödeyip bitirdiklerini ve millete hizmet yaptıklarını kaydetti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık da, "Yeni Türkiye için analarımdan, bacılarımdan, gençlerimden, dayılarımdan, amcalarımdan tam destek istiyorum" dedi.