DÜZCE (AA) - Akçakoca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Ayazlı Mahallesi sapak mevkisinde temizlik çalışması yapıldı.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, gazetecilere yaptığı açıklamada, ekipler tarafından iki gün boyunca mıntıka temizliği gerçekleştirildiğini belirtti. 

İlçede temizlik çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Yemenici, "Daha öncede Yukarı, Yeni ve Cumhuriyet mahallelerinde yapılmıştı. Halkın daha temiz ve yaşanılabilir bir çevrede yaşaması için 24 saat hizmet veren temizlik işleri ekipleri, çalışmalarını Ayazlı Mahallesi'nde sürdürdü. 'Yaşanılabilir ve Temiz Çevre' sloganıyla Akçakoca Belediyemiz mahallelerde mıntıka temizliğine devam edecektir" ifadesini kullandı. 

- Dere ıslah çalışmaları

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenic, Devlet Su İşleri tarafından yürütülen Çivi Deresi ıslah çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yemenici, dere yataklarının, atık malzemelerden arındırılarak temizlendiğini söyledi. 

Islah çalışmaları kapsamında, temizlik işlemlerinin süreceğini anlatan Yemenici, "Akçakoca Belediyesi olarak vatandaşlarımızdan, dere yataklarını kirletmemeleri ve atıkları söz konusu alanlara atmamaları konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Yaşanılabilir bir Akçakoca için en iyi temizlik kirletmemektir" diye konuştu.