Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler altyapısı tamamlanan Eti Mahallesi Cezaevi Caddesinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor.
Sıcak asfalt çalışmalarının altyapısı biten ana arterlerde hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Ereğli genelinde yürüttüğümüz çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz şu anda Eti Mahallesi Cezaevi Caddesinde sıcak asfalt döküm çalışması gerçekleştiriyor. Bozuk ve deforme olan yolların sağlıklı ve uzun soluklu olarak halkımıza hizmet vermesi için çalışıyoruz. Amacımız Ereğli’nin herkes için yaşanabilir, modern bir kimliğe kavuşmasını sağlamaktır. Bu doğrultuda çalışmalarımız yoğun bir tempoda sürecektir” dedi.
Özgüven Belediye ekipleri yanında Büyükşehir Belediyesinin de ana arterlerde sıcak asfalt çalışması yapacağını da belirterek, Ereğli’nin hak ettiği hizmetlerle buluşacağını kaydetti.
Yapılan sıcak asfalt çalışmasını değerlendiren vatandaşlar ise, “Asfaltın uzun yıllar kullanılacak şekilde dökülmesi hizmet kalitesine verilen önemi ortaya koyuyor. Belediye Başkanımız Özkan Özgüven başta olmak üzere emeği geçen tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.