Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak eğitim ve öğretime verilen öneme istinaden açmış olduğumuz Eğitime Destek Kurslarında 3564 öğrenciye hem okul derslerinde yardımcı olunduğunu hem de merkezi sınavlara hazırlandığını söyledi.
Hafta sonu belediyemizin sosyal ve spor tesisleri öğrencilere tahsisli
Okullarda okuyan öğrencilerin okul derslerine yardımcı olunması için açılan kursların aynı zamanda merkezi yapılan sınavlara da destek olduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi eğitim merkezidir. Eğitim gelecektir. Bu neden ile 7 okul yaparak hizmete sunduk. Okullara yapılan bakım ve onarım çalışmaları, öğretmenler odası düzenleme, spor alanları, sahaları, tiyatro salonları, dış cephe ve yalıtım çalışmasının temelinde eğitime yapılan yatırım söz konusudur. Yine bu amaç Belediyemize ait 24 ayrı tesis de 3564 öğrencimiz hem okul derslerini takviye amaçlı hem de teog sınavına hazırlık amaçlı derslere devam etmektedir. Hafta sonu belediyemizin sosyal ve spor tesisleri adeta öğrencilerin istilasına uğramaktadır. Bundan da son derece memnun kalmaktayız”
Belirli aralıklarda seviye tespit sınavı
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, EDEK olarak isimlendirilen Eğitime Destek Kurslarımızda 134 öğretmen 11 ayrı branşta kurs verdiğini ve belirli aralıklarla sınavlar yapılarak seviye tespiti ölçüldüğünü kaydetti.
Eğitimcinin ve eğitimin adresi
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Eğitimcinin ve eğitimin adresi olarak Melikgazi Belediyesi imkanlar ve yasalar çerçevesinde eğitime her zaman destek olacaklarını ve eğitime yapılan yatırımlar ile Melikgazi’nin geleceğinin planlandığını sözlerine ekledi.