Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Adıyaman’ı yeni bir spor dalı olan “Bisiklet” ile tanıştırarak bir ilk’e daha imza atmayı başardı.
Bisiklet sporunun gelecekte büyük başarılara imza atacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyaman’da tüm spor dallarında faaliyet gösterebilmek için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.
Bağcı, “Türkiye’de bir çok kentte yeni bir branş olan bisiklet sporunun Adıyaman’da özellikle gençlere sevdirilerek, gelecekte herkesin birer bisiklet kullanıcısı olması için çalışmalara başladık. Gençlerimizin spor olan ilgisi her geçen gün artıyor. Bizler tüm tesislerimizde özellikle farklı branşlarda sporcular yetiştirebilmek için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Artık Adıyamanlı gençlerimiz bisiklette hünerlerini sergileyecek. Bizler, yeni bir spor dalını gençlerimizle tanıştırmanın mutluğunu yaşıyoruz” dedi.
Bağcı, Adıyaman’da bisiklet sporunun hayata geçmesi anlamında 1 Mart 2015 saat 10.00 ’da Valilik önünde Bisiklet Halk Günü etkinliği yapılacağını söyleyerek, 7’den 70’e herkesi bisikletleriyle davet etti.