Koordinatörlüğü İzmir Ticaret Borsası tarafından yürütülen TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Aysel Öztezel, Başkan Yardımcısı Gonca Harman ve İcra Komite Üyeleri Torbalı Kadın Girişimciler Kurul Üyeleri ile bir araya geldi.
Torbalı Ticaret Odası ev sahipliğinde İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Burçin Öncü’nün organizasyonunda geçtiğimiz Salı günü gerçekleşen toplantıda, İzmir Ticaret Borsası’nın ve İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nin, Torbalı Kadın Girişimciler Kurulu çalışmalarına hem mevzuat anlamında hem de düzenleyecekleri projelerde destek verici paylaşımlarda bulunuldu.
TOBB İzmir İl KGK İcra Komitesi Başkanı Aysel Öztezel, “Torbalı Kadın Girişimciler Kurul Üyeleri ile yaptığımız görüşme neticesinde çalışmalarımız konusunda bilgi paylaşımında bulunduk. Bu gibi paylaşımlar kurul üyelerimizin kaynaşması ve birlikte proje üretmesi açısından oldukça önemli. Bu kapsamda çevre ilçelerimize ziyaretlerimizi sürdürmeyi planlıyoruz” dedi.
Toplantı vesilesiyle yapılan eğitim etkinliğinde Peryön Türkiye İnsan Yönetim Derneği Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kalaycıoğlu tarafından kurul üyelerine ve ilçede yaşamını sürdüren kadın girişimcilere, “Kadının İş Dünyasındaki Yeri, Yasa Değişiklikleri ve Son Gelişmeler” adlı bir konferans verildi.